Probeer de Indische specialiteiten

Frituur Mona - SpecialiteitenFrituur Mona is veel meer dan gewoon maar de traditionele frieten en de talrijke snacks. Er worden onder andere Indische specialiteiten in Hasselt geserveerd die bij een groot publiek in de smaak vallen. Kom ook eens langs om ze uit te proberen.

Van stoofvlees tot vidé

Verder zijn het zelfgemaakte stoofvlees, de vidé en de goulash van deze frituur een absolute aanrader. Zo wordt het stoofvlees in eigen huis bereid met kandijsuiker zonder alcohol. Klinkt misschien wat vreemd, maar is wel om duimen en vingers bij af te likken!

Wat betreft de Indische gerechten die zelfgemaakt zijn, kunt u onder andere opteren voor de lekkere Chicken Tikka Masala en de huisbereide Indische snacks. De liefhebbers kunnen bovendien kiezen voor fantastische vegetarische snacks.

Neem vandaag nog contact op

Het is te begrijpen dat u nog met bepaalde vragen zit over de Indische specialiteiten die geserveerd worden bij Frituur Mona in Hasselt. In dat geval kunt u best meteen contact opnemen, zodat deze grandioze eetgelegenheid u snel kan antwoorden.